Asperge Nieuws

Aspergeseizoen is weer voorbij

Het aspergeseizoen van 2022 is weer voorbij. We hebben genoten van jullie komst en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. Onze winkel is gesloten. Hou onze pagina in de gaten wanneer het seizoen van 2023 weer van start gaat! Tot volgend jaar!

Koningsdag

Op koningsdag zijn we geopend van 10 tot 17 uur!  

Voor vandaag (16 april 2022) zijn we uitverkocht

Voor vandaag (16 april 2022)  zijn wij helaas uitverkocht. Niet getreurd, met Pasen zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 (of zolang de voorraad strekt). We nemen geen bestellingen aan. Wij wensen u een fijne Pasen.

Pasen

Pasen! Voor deze paasdagen nemen wij geen bestellingen aan. De winkel is open op zaterdag van 9 tot 18.30 uur en 1e en 2e paasdag van 10 tot 17 uur.    

Een langzame start

Het is koud maar langzaam beginnen de asperges te groeien. De winkel is geopend zolang de voorraad strekt, natuurlijk is winkel ook gevuld met heerlijk vlees, verschillende wijnen en nieuwe geschraapte krieltjes!   .

Aspergeseizoen 2022

Begin april gaat onze winkel weer open! De voorbereidingen zijn in volle gang. We telen de asperges op koude grond en zijn daarom afhankelijk van mooi weer.. We houden jullie hier, en op Facebook op de hoogte wanneer het seizoen van start gaat.

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rabarber

Sinds deze week verkopen we in de winkel heerlijke rabarber van ons eigen land!

Het seizoen heeft een trage start!

Langzaam komt de asperge oogst op gang. De winkel is iedere dag geopend, voor nu geldt tot zolang de voorraad strekt. Wij nemen daarom ook geen bestellingen aan. Dus kom op tijd!

Einde asperge seizoen 2020!

Het seizoen is te einde. We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie bezoek aan onze asperge boerderij. Ondanks de COVID-19, hebben we een mooi seizoen beleefd. Graag tot volgend jaar!