Asperge Nieuws

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Rabarber

Sinds deze week verkopen we in de winkel heerlijke rabarber van ons eigen land!

Het seizoen heeft een trage start!

Langzaam komt de asperge oogst op gang. De winkel is iedere dag geopend, voor nu geldt tot zolang de voorraad strekt. Wij nemen daarom ook geen bestellingen aan. Dus kom op tijd!

Einde asperge seizoen 2020!

Het seizoen is te einde. We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie bezoek aan onze asperge boerderij. Ondanks de COVID-19, hebben we een mooi seizoen beleefd. Graag tot volgend jaar!

Uitverkocht!!

Helaas zijn we voor vandaag uitverkocht. Morgen zijn we geopend vanaf 10.00 uur, zolang de voorraad strekt.

hemelvaart

Heerlijke groene asperges! Deze week hebben wij een leuke actie! Bij aankoop van 1 kg klasse AA asperges kost een bosje groene asperges maar € 2,50. Zolang de voorraad strekt! Met Hemelvaart zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Moederdag cadeau

Moederdag 10 mei - Ook dit jaar zijn asperges een leuk, origineel en bovenal lekker Moederdag cadeau. Gewoon een kilootje om mee te nemen of een mooie opgemaakte mand. Maar ook een leuke set schalen met een handige dunschiller behoord tot de mogelijkheden. Bij...

Paasweekend

Het is prachtig weer en de asperges beginnen te groeien, toch hebben wij nog niet genoeg asperges voor iedereen. Zelfs de nog niet gestoken asperges zijn al verkocht, hierdoor nemen wij geen bestellingen meer aan voor dit weekend!!    

In deze bijzondere tijd, de lekkerste groente op uw bord!

Vanaf aanstaande zaterdag is onze winkel geopend. Ook wij nemen de maatregelen van het RIVM in acht: Maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel Houdt 1,5 meter afstand, van ons en andere klanten Desinfecteermiddel, voor uw handen, staat bij de ingang van de winkel...