Moederdag cadeau

Moederdag 10 mei – Ook dit jaar zijn asperges een leuk, origineel en bovenal lekker Moederdag cadeau. Gewoon een kilootje om mee te nemen of een mooie opgemaakte mand.

Maar ook een leuke set schalen met een handige dunschiller behoord tot de mogelijkheden.
Bij Aspergeboerderij Koks uit Lettele is veel mogelijk.

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
rabarber

Rabarber

Sinds deze week verkopen we in de winkel heerlijke rabarber van ons eigen land!

Koningsdag!

Aanstaande dinsdag is het Koningsdag, onze winkel is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Aspergeseizoen van start

Het seizoen heeft een trage start!

Langzaam komt de asperge oogst op gang. De winkel is iedere dag geopend, voor nu geldt tot zolang de voorraad strekt. Wij nemen daarom ook geen bestellingen aan. Dus kom op tijd!

Einde asperge seizoen 2020!

Het seizoen is te einde. We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie bezoek aan onze asperge boerderij. Ondanks de COVID-19, hebben we een mooi seizoen beleefd. Graag tot volgend jaar!

Uitverkocht!!

Helaas zijn we voor vandaag uitverkocht. Morgen zijn we geopend vanaf 10.00 uur, zolang de voorraad strekt.

hemelvaart

Heerlijke groene asperges! Deze week hebben wij een leuke actie! Bij aankoop van 1 kg klasse AA asperges kost een bosje groene asperges maar € 2,50. Zolang de voorraad strekt! Met Hemelvaart zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Moederdag cadeau

Moederdag 10 mei - Ook dit jaar zijn asperges een leuk, origineel en bovenal lekker Moederdag cadeau. Gewoon een kilootje om mee te nemen of een mooie opgemaakte mand. Maar ook een leuke set schalen met een handige dunschiller behoord tot de mogelijkheden. Bij...

Paasweekend

Het is prachtig weer en de asperges beginnen te groeien, toch hebben wij nog niet genoeg asperges voor iedereen. Zelfs de nog niet gestoken asperges zijn al verkocht, hierdoor nemen wij geen bestellingen meer aan voor dit weekend!!